Jaktmiddag med Henrik & Filip

Samla ihop dina vänner och häng med Henrik Ludvigsson och Filip Fastén på en resa med allt ifrån fiskeupplevelser, jakt och viltspaning till matlagning och middag i det fria.

 

PÅ JAKT EFTER EN RIKTIG MIDDAGSUPPLEVELSE

Fiske och jaktloge

Med utgångspunkt från Västerås blir ni upphämtade med båt. När vi närmar oss Kvistberga passar vi på att vittja några nät. Visste ni att Mälaren förser 2 miljoner svenskar med dricksvatten och att det är Sveriges artrikaste sjö? Vi hoppas på att få upp någon god matfisk.

Första rätten på jaktlogen

Vi kliver iland och fortsätter färden med traktor och vagn upp till jaktlogen. Filip har elden igång och vi samlas runt eldstaden för att diskutera mat eller bara njuta innan första rätten serveras. Filip kan mat och vet också hur man kombinerar råvaror i samklang med naturen.

Viltspaning efter rådjur, hjortar och vildsvin

När samtliga rätter är avklarade fortsätter färden. Solen har ännu inte gått ner, men snart kommer rådjur, hjortar och vildsvin fram. Malte, vår nordsvensk, står redo vid vagnen. Malte har varit med förr. Tillsammans i lugnt mak fortsätter vi längs skogsbilvägar och åkerkanter.

Jakt och matlagning

Har vi tur dyker rätt djur upp. Ett djur som är skjutbart. Filip eller jag hoppar av och går på jakt. Turen fortsätter. Vill ni, så följer ni med på en ansmygning. Vi garanterar inget resultat av jakten, men hur det än går så blir den sista matlagningen ute till skogs. Genuint, rökigt och färskt!

FAKTA OM JAKTMIDDAGEN

Storlek på grupp

Denna jaktmiddag är anpassad för 6 personer. Ni kan vara färre men priset är satt för hela gruppen.

Tider

Vi har dels en vårmiddag som gäller från 1 maj - 15 juni dels en höstmiddag från 16 aug – 30 sept. Normalt träffas vi runt 16 och avslutar strax före midnatt.

Pris

Jaktmiddagen har ett fast pris på 30 000 kr inkl. moms, vilket inkluderar passande drycker under hela kvällen.

”Vi jobbar med naturens skafferi för att ge dig en riktig upplevelse. Bli en del av storyn. Följ med oss på jakt!” - Henrik Ludvigsson

BOKA DIN UPPLEVELSE

För att boka din upplevelse kontaktar du Monica. Hon är din kontaktperson hos Ludvigssons vänner. Du kan alltid maila eller ringa henne och prata direkt om dina planer, så hittar vi på något alldeles speciellt tillsammans.

unnamed.png
alla upplevelser
unnamed.png

HUGGORMSSAFARI OCH NÄSSELSOPPA

unnamed.png

VILDSVINSNATT

unnamed.png

RÅTT, RÖKIGT & RUTTET

unnamed.png

FEMKAMP ELLER LERDUVESKYTTE

unnamed.png

SKYTTEMIDDAG PÅ MÄLAREN

unnamed.png

KROCKET & SOMMARSILL

unnamed.png

FISKE PÅ MÄLAREN

unnamed.png

JAKTMIDDAG MED HENRIK OCH FILIP

FÖRFRÅGNINGAR OCH BOKNINGAR

Prata med Jenny och Henrik om allt!

Hej!

Vi heter Jenny och Henrik och är era kontaktpersoner för allt som handlar om förfrågningar, upplevelser och bokningar hos Ludvigssons vänner. Prata med oss om allt från småsaker till drömmar och planer, så lovar vi dig att vi ska hitta en upplevelse som passar perfekt för dig och dina vänner.


Med vänlig hälsning, Jenny och Henrik

Jenny: 070-716 32 53
Henrik: 070-655 10 61

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kontakta oss för frågor eller bokning så svarar vi så snart som möjligt!

Kontakta oss

instagram.png
lv logo.png