Femkamp eller lerduveskytte

Ta med dina vänner på något okomplicerat och kul som passar alla, ung eller gammal, kille eller tjej. Pigga upp er med lite action och tävling och avsluta dagen med att äta gott och umgås.

 

FYLL DIN SJÄL MED LITE LANTLUFT

Det ska kännas bra i själen när ni åker hem. Kom till Stora Kvistberga så ordnar vi precis det. Ni väljer mellan lerduveskytte och femkamp. Vi sätter lite färg på kinderna. Efter en dryg timme är grillen varm.

Ni tar den dryck som ni gillar bäst och sätter er till bords. Maten är lagad med omtanke och de flesta råvarorna kommer från gården eller trakten omkring. Vi berättar gärna mer hur vi ser på råvaror och deras ursprung - vårt mål är att vi alltid ska veta precis var allting växt, fötts, strövat eller simmat. Det är klokt att ha respekt för den natur vi lever av.


Vi grillar vilt men föredrar ni fisk eller vegetariskt går det lika bra. Prata med oss, så sätter vi ihop en lantlig grill som passar precis. Farfar tyckte alltid man skulle avsluta med något sött. Vi är förtjusta i vår knäckiga äppelpaj som vi serverar med vispgrädde. Kaffe hör ju till såklart.
 

Tre timmar går fort. Om ni inte kommer för egen maskin till gården, så blir ni sedan upphämtade med buss eller båt för färden hem. Men vill ni sitta kvar går det lika bra. Ni är på en gård med djur och natur och det är lätt att vilja stanna lite längre bara för att ta in den lugna atmosfären på landet. Passa på. Asfalten springer inte bort.

FAKTA OM FEMPKAMP ELLER LERDUVESKYTTE

Aktiviteterna

1. Lerduveskytte: Lerduveskytte med hagelgevär
2. Femkamp: Yxkastning, pilbåge, lasso, blåsrör och
luftgevär

Klädsel

Det finns inga speciella krav på klädsel, men ha gärna lite oömma och bekväma fritidsskor. Aktiviteterna är utomhus men utöver det bestämmer vädret om vi är inomhus eller utomhus för middag och mingel.

Storlek på grupp

Femkamp eller lerduveskytte är en aktivitet som är anpassad för grupper på upp till 40 personer. För större grupper, be om en speciell offert.

Tider

Aktiviteter och middag tar normalt 3 timmar och kan genomföras under perioden april-oktober.

Plats

Vi kommer att vara på min gård Stora Kvistberga, 72 598 Västerås.

Transport

Önskar ni buss eller båttransport så ordnar vi gärna det.

Pris

Femkamp eller lerduveskytte har ett fast pris på 795 kr per person exkl. moms. Vi ordnar gärna med andra drycker, med eller utan alkohol.

”Lär dig lite nya konster. Vi skrattar och har kul. När vi är klara så grillar vi!” - Henrik Ludvigsson

BOKA DIN UPPLEVELSE

För att boka din upplevelse kontaktar du Monica. Hon är din kontaktperson hos Ludvigssons vänner. Du kan alltid maila eller ringa henne och prata direkt om dina planer, så hittar vi på något alldeles speciellt tillsammans.

unnamed.png
alla upplevelser
unnamed.png

HUGGORMSSAFARI OCH NÄSSELSOPPA

unnamed.png

VILDSVINSNATT

unnamed.png

RÅTT, RÖKIGT & RUTTET

unnamed.png

SKYTTEMIDDAG PÅ MÄLAREN

unnamed.png

KROCKET & SOMMARSILL

unnamed.png

FISKE PÅ MÄLAREN

unnamed.png

FEMKAMP ELLER LERDUVESKYTTE

FÖRFRÅGNINGAR OCH BOKNINGAR

Prata med Jenny och Henrik om allt!

Hej!

Vi heter Jenny och Henrik och är era kontaktpersoner för allt som handlar om förfrågningar, upplevelser och bokningar hos Ludvigssons vänner. Prata med oss om allt från småsaker till drömmar och planer, så lovar vi dig att vi ska hitta en upplevelse som passar perfekt för dig och dina vänner.


Med vänlig hälsning, Jenny och Henrik

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kontakta oss för frågor eller bokning så svarar vi så snart som möjligt!

Kontakta oss

instagram.png
lv logo.png